Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان یزد از احیای دو رشته زری بافی و ترمه بافی پس از 120 سال در صنایع دستی استان یزد خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزد آوا، معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد در جمع خبرنگاران با اشاره به مشکلات بیمه‌ای هنرمندان صنایع دستی استان گفت: از سال 93 طرح بیمه قالیبافان و هنرمندان صنایع دستی به مجلس ارائه و اعتبارات آن تامین شد اما چون پایش خوبی صورت نگرفت بیشتر بودجه به حوزه فرش و قالیبافی ورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا دهقان مهرجردی افزود: به واسطه این طرح 18 هزار نفر در استان یزد بیمه شدند که بیش از 16 هزار نفر از این تعداد را قالیبافان تشکیل می‌دهند و تعداد کمی از هنرمندان صنایع دستی از آن بهره‌مند شدند و اکنون بیش از یک هزار و 100 نفر بیمه شده هنرمند صنایع دستی از استان در این طرح داریم و کسانی که به تعهدات بیمه‌ای خود عمل کرده‌اند در این زمینه با مشکلی مواجه نشده‌اند.

وی با اشاره به ارائه طرح دیگری به مجلس برای توسعه صنایع دستی عنوان کرد: بیمه هنرمندان صنایع دستی بخشی از این طرح است که به تصویب رسیده و هنرمندان صنایع دستی از صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر می‌توانند استفاده کنند و تبصره‌ای بگذارند که حتی در شهرها نیز هنرمندان بتوانند بنا به ضوابطی از این صندوق استفاده کنند که مزایای بازنشستگی نیز دارد، این طرح برای هنرمندانی که سابقه بیمه تامین اجتماعی ندارند و الان می‌خواهند شروع به پرداخت بیمه کنند طرح خوبی است.

دهقان مهرجردی در خصوص صادرات صنایع دستی و نمایشگاه‌های خارجی گفت: نمایشگاه‌های خارجی بیشتر از تهران مدیریت می‌شود و سهمیه‌ای به استان‌ها اختصاص می‌یابد و از هنرمندان دعوت می‌شود، ما در استان انجمن صنایع دستی را دنبال می‌کنیم که انجمن به صورت فراگیر در نمایشگاه‌ها شرکت کند، از طرفی با وجود اینکه دولت برخی هزینه‌های شرکت در نمایشگاه خارجی را متقبل می‌شود باز هم بسیاری از هنرمندان توان شرکت در این نمایشگاه‌ها را ندارند علاوه بر اینکه حضور در آنها به تجربیات خاصی نیز نیاز دارد.

وی با اشاره به حضور گردشگر در یزد با توجه به ثبت جهانی بافت تاریخی شهر گفت: با توجه به ثبت جهانی یزد چشم انداز افزایش توریست را داریم بنابراین از سال‌های گذشته ایجاد بازارچه‌های صنایع دستی در محورهای مهم گردشگری در دستور کار قرار گرفت و تعدادی از آثار تاریخی مانند خانه فخرالدین، خانه نواب و ... با مرمت در اختیار هنرمندان برای ارائه آثارشان قرار گرفت چرا که خرید این صنایع دستی و پرداخت ارز نیز به منزله صادرات صنایع دستی است.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان یزد از احیای دو رشته زری بافی و ترمه بافی پس از 120 سال در صنایع دستی استان یزد خبر داد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۴۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان به پروژه‌های گردشگری

به گزارش خبرنگار مهر، عزت‌الله ضرغامی صبح پنجشنبه در بدو ورود به شهرکرد در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: در آخرین جلسه هیأت دولت و بعد از ارائه گزارش مشروح درخصوص آخرین پروژه‌های گردشگری در سراسر کشور، مقرر شد بانک مرکزی ۱۰ هزار میلیارد تومان به صورت ویژه در اختیار پروژه‌های گردشگری قرار دهد.

وی افزود: این رقم تسهیلات می‌تواند برای تکمیل پروژه‌های بالای ۸۰ درصد در حوزه گردشگری در کشور یک رکورد باشد و فرصت خوبی است تا پروژه‌های نیمه تمام در این حوزه تکمیل شود.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به نگاه ویژه دولت سیزدهم به حوزه گردشگری، ادامه داد: روز شنبه آینده، آخرین جلسه اجرایی با حضور بانک‌ها و… است تا درخصوص مابقی پروژه‌های گردشگری و صنایع دستی که نیازمند تسهیلات هستند، تصمیم‌گیری شود.

ضرغامی عنوان کرد: در آستانه تحولی بزرگ در زمینه اعطای تسهیلات به متقاضیان در بخش گردشگری هستیم.

وی خاطرنشان کرد: چهارمحال و بختیاری به دلیل شرایط خاص جغرافیایی، اکوتوریسم، بناهای تاریخی و… قابلیت آن را دارد که به قطب گردشگری در کشور تبدیل شود.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اضافه کرد: قدمت بسیاری از آثار تاریخی در چهارمحال و بختیاری به تقریباً ده هزار سال قبل بازمی‌گردد.

ضرغامی بیان کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری بسیار سودآور است و می‌تواند درآمد پایدار ایجاد کند.

کد خبر 6101212

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان به پروژه‌های گردشگری
  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • دریافت مهر اصالت برای پنج اثر از صنعتگران و هنرمندان چابهار
  • کشت الیاف «وش و کنف»؛ اقتصاد سبز در مازندران
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌